The best of Ibiza summer
13 december 2019 | Beursgebouw Eindhoven

Winter Ibiza Festival

Vrijdag 13 december vindt de allereerste editie van Winter Ibiza Festival plaats in het Beursgebouw in Eindhoven (naast het centraal station). Winter Ibiza Festival neemt je mee naar de grootste Ibiza Feest van Nederland, back to the summer vibes van het mooiste party island van de wereld. We pakken uit met een line-up en een show die je zelden ziet in Nederland..
Are you ready?

 

– LINE UP –

Lucas & Steve • Ummet Ozcan • Laidback Luke • La Fuente • B Jones • Lorentz

– SHOW –

Het grootste indoor EDM feest van het zuiden zorgt voor een beetje zomer in de winter. Dit wil je niet missen! Verwacht naast de beste Ibiza DJ’s: summer vibes, cocktails, delicious food, lasershows and more.

– TICKETS –

Voor slechts €37,- ben jij al bij de grootste Ibiza reünie van Nederland met de dikste line up!

Koop je tickets!

Line-up
Bestel je
tickets

Vragen over tickets
Er is 1 vaste ticketprijs waarmee je toegang hebt tot alle area’s. Dance Area, Golden Cirkel en de Vip verdieping. De ticketverkoop van Winter IBIZA verloopt via Eventbrite. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@winteribiza.nl
Combi ticket inclusief 4 sterren hotel op loopafstand
Wil jij in de buurt van Winter Ibiza overnachten? We hebben met de Holiday Inn, een 4 sterren hotel dat langs de festival locatie ligt, een combi ticket-deal gemaakt. Klik hier voor de aanbieding.
Waar ligt het Beursgebouw in Eindhoven?
Winter IBIZA is een Indoor Festival in het Beursgebouw te Eindhoven, midden in het centrum van Eindhoven, naast het NS station Centrum.
Waar kan ik parkeren?
Er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt. Onder het beursgebouw kun je parkeren in Q-Park Bijenkorf. Meer informatie over parkeren in Eindhoven vindt je op deze website: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Eindhoven//
Basis informatie
Winter Ibiza Festival vindt plaats in het Beursgebouw te Eindhoven op 13 december 2019. De openingstijden zijn van 21:00 t/m 4:30.
Minimum leeftijd
De minimum leeftijd voor het bezoeken van Winter IBIZA is 18+ (ID kaart verplicht).
Legitimatie
De minimumleeftijd om Winter IBIZA te bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om het festival te missen.
Lockers
Deze zijn tegen betaling (€ 7,-) te verkrijgen, kunnen niet vooraf gereserveerd of besteld worden en zijn uitsluitend contant af te rekenen.
Betalen op het festival
Je kunt je munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen. In het Beursgebouw is geen pinautomaat aanwezig.
Beursgebouw tussentijds verlaten?
Wanneer je het beursgebouw verlaat tijdens het event, is het niet mogelijk om weer terug naar binnen te gaan. Bij bijzondere (nood) situaties kan de beveiliging een uitzondering maken. Doe dit altijd in overleg met het personeel.
Medicatie
Wanneer je gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Proffessioneel foto apparatuur
Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #winteribizafestival of #wif. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@winteribiza.nl